Tietoa yrityksestä

Home4you on kansainvälinen tuotemerkki, joka tarjoaa laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman yksilöllisiä huonekaluja, sisustustuotteita, toimistotarvikkeita sekä puutarhatuotteita vaativaan makuun.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ajanmukaisia tuotteita jokaisen arkeen edullisesti, helposti ja nopeasti.

Verkkokaupan helppokäyttöisyys, edullinen ja nopea kotiinkuljetus sekä henkilökohtainen ystävällinen asiakaspalvelu ovat toimintamme kulmakiviä. Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän tutustumisoikeus joten ostaminen verkkokaupastamme on aina turvallista.

Home4you tuotemerkin omistaa Evelekt AS, joka on huonekalujen sekä sisustustuotteiden johtava vientiyritys Baltian alueella ja toiminut menestyksekkäästi alalla jo vuodesta 1990 laajentaen toimintaasa nyt myös Suomeen. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Tallinnassa Harjun maakunnassa. Myyntiverkosto kattaa koko Baltian alueen. Lisäksi myymälöitä on myös Valko-Venäjällä, Venäjällä sekä Ukrainassa. Vuodesta 2015 alkaen tuotteita on saatavilla myös Suomessa verkkokaupan www.h4y.fi kautta.

Evelekt AS:n tavoitteena on rikastuttaa huonekalualaa tarjoamalla yksilöllisiä ja laadukkaita tuotesarjoja, jotka ovat hinnaltaan edullisia ja kaikkien kuluttajien saatavilla. Valikoimassa on yli 10 000 tuotetta ja valikoima täydentyy jatkuvasti monipuolisilla kausituotteilla.

Lisätään ostoskoriin…