Myynnissä olevat tavaramerkit

Home4you logo Home4you furniture

 

Home4you 

Home4you-tavaramerkki kokoaa yhteen suuren valikoiman erilaisia kalusteita ja kalustesarjoja, joista monet sopivat myös toimistoon. Valikoimassa on nykyaikaisia maalattuja kalusteita, paljon viilua, erilaisia eksoottisia puumateriaaleja ja runsaasti asiakkaiden suosikkia – tammikalusteita. Suuren osan kalustevalikoimasta muodostavat olohuoneeseen ja ruokasaliin sopivat kokonaisuudet ja tuotteet.

Home4you-tavaramerkki tarjoaa tyylillisesti jokaiselle jotakin. On moderneja skandinaavisia kalusteita, yksinkertaisia klassikoita ja myös romanttista tyyliä. Ruokasaliin tarjoamme valintaa helpottavia valmiita kokonaisuuksia, mutta myös mahdollisuutta yhdistellä pöytiä ja tuoleja itse. Tuolien ja baarijakkaroiden valikoima on suuri, ja päällysmateriaaleja on muovista kankaaseen. Home4youn valikoimassa on myös paljon erilaisia sohvia, vuodesohvia ja nojatuoleja.

Home4youn tavaramerkin tuotteista suuren osan muodostavat erilaiset sisustustuotteet. Meillä on paljon erikokoisia lipastoja, laatikoita sekä arkkuja, kaikki tarvittava eteiseen ja vaatehuoneeseen, kauniit metallikalustesarjat parvekkeelle tai talvipuutarhaan, erittäin suuri valikoima koreja ja laatikoita, kelloja, kuvia, astioita jne. Tuomme Home4you-tavaramerkillä maahan myös laadukkaita kynttilöitä ja tarjoamme suurta luonnollisen näköisten teko-orkideojen valikoimaa. Tekstiilituotteistamme tyynyt, lakanat ja liinat on valmistettu enimmäkseen omalla ompeluosastollamme. Tekstiilimallistojen valikoima on aina ajan tasalla, sillä se vaihtuu vuosittain.

Garden4you logo Outdoor furniture

Garden4you

Garden4you-tavaramerkki edustaa Baltian suurinta puutarhakalustevalikoimaa. Erilaiset materiaalit ja värit tarjoavat valinnan mahdollisuuksia, joista jokainen löytää itselleen sopivan puutarhakalusteen tai sisustustuotteen. Garden4you-valikoimasta löytyy erittäin suosittuja säänkestäviä Wickerin muovipunossettejä ja yksittäisiä tuotteita, joita voi yhdistellä keskenään värin mukaan. Tarjoamme myös puusta, puujäljitelmästä, alumiinista ja muovista valmistettuja puutarhakalusteita, puutarhakeinuja, riippukeinuja, auringonvarjoja, suojakatoksia, trampoliineja, puutarhatekstiilejä jne.

Oman valikoimansa muodostavat myös HORECA-tuotteisiin tarkoitetut erilaiset pöydänjalat, pöytälevyt sekä tuolit, jotka sopivat erinomaisesti kahviloihin, ravintoloiden ulkoterasseille tai rantabaareihin. Tuotteita yhdistelemällä voi luoda omiin tarpeisiin sopivia kokonaisuuksia.

Garden4you-tavaramerkin tuotteiden valinnassa on huomioitu nykytrendit sekä puutarhakalustemarkkinoiden rikastuttaminen uusilla ja kiinnostavilla tuotteilla. Tuotevalikoimamme suunnittelussa on aina huomioitu asiakkaiden lempituotteet ja -sarjat. Perusmalliston luomisessa ovat ratkaisevassa asemassa myös värit, joita asiakkaamme suosivat. Yritämme kuitenkin aina lisätä tehosteeksi jotain erilaista ja tuoda puutarhoihin uusia hauskoja värejä ja erityisiä tuotteita eli tuoda uusia trendejä maailmalta.

Office4you logo Office chairs

Office4you

Tuomme Office4you-tavaramerkillä maahan paljon erilaisia työ- ja toimistotuoleja. Olemme ajatelleet kaikkia, sillä meillä on sopivat tuolit lapsille ja nuorille, toimistotyöntekijöille, johtajille, myyjille, asiakkaille jne. Valikoimassamme ovat ergonomiset tuolit niille, jotka istuvat koko päivän pöydän ääressä, tuolit erikokoisille ihmisille, perinteiset yksinkertaiset työtuolit, mutta myös hauskoja ja tyylikkäitä värejä ja muotoiluja niille, jotka tarvitsevat ympärilleen jotain enemmän. Office4youn tuolimalliston suunnittelussa olemme seuranneet asiakkaiden mieltymyksiä ja toiveita, jotta jokainen asiakas löytäisi meiltä oikean tuolin. Asiakastuolien valinnassa mahdollisuuksia on enemmän, ja useat mallit voi tilata sopivan värisellä päällyskankaalla asiakkaan mieltymysten mukaan.

Lisätään ostoskoriin…