Maksaminen verkkokaupassamme on mahdollista monin eri tavoin:

  • Maksu verkkopankin kautta. Olemme solminut sopimukset Suomen suurimpien pankkien kanssa (Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki), jotta voisit maksaa tilauksesi mukavasti. Valitse "Pankkiliitäntä", jos haluat maksaa pankkiyhteyden kautta. Alhaalla näet valikoiman linkkejä eri pankkeihin. Valitse kotipankin linkki ja sinut ohjataan maksamaan. Jos maksu onnistuu, pankki näyttää viestin "Palaa kauppiaalle". Kun napsautat tätä linkkiä, onnistuneen maksun tiedot saapuvat verkkokauppaan. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tilauksen onnistuneesta toimittamisesta. Maksu pankkiliitoksella antaa meille mahdollisuuden käsitellä tilauksesi mahdollisimman nopeasti.

  • Maksu pankki- tai luottokortilla. Maksaaksesi sinun on täytettävä kaikki kentät. Muista tarkistaa kaikki tiedot virheiden välttämiseksi. 1. Varmista, että olet antanut oikean maksukortin numeron, jonka löydät pankki- tai luottokortin etupuolelta. 2. Lisää kortin voimassaoloaika. Se on muodossa (kuukausi) / (vuosi). 3. Lisää turvakoodi (CVV, CVC), jonka löydät kortin takapuolelta. Se on yleensä kolminumeroinen luku. 4. Varmista, että laitat oikean etu- ja sukunimen, muuten maksusi ei mene läpi, koska lomakkeessa ja kortissa olevan nimen on oltava sama. 5. Napsauta painiketta "Valtuutus". Rahasumma on varattu maksukortilla maksun suorittamisen jälkeen. Jos maksu onnistuu, pankki näyttää viestin "Palaa kauppiaan sivustolle". Kun napsautat linkkiä, onnistuneen maksun tiedot saapuvat verkkokauppaan. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tilauksen vastaanottamisesta 

  • Ennakkomaksu laskulla. Valitse maksutapa "Maksa laskulla" ja lasku lähetetään sähköpostiosoitteeseesi. Lähetämme tilauksesi heti, kun tilauksesi on maksettu. Jos laskua ei makseta 5 työpäivän kuluessa, joudumme perumaan tilauksesi, mutta toivomme sinun palaavan tekemään uuden tilauksen!!

·        

Lisätään ostoskoriin…