Maksaminen verkkokaupassamme on mahdollista monin eri tavoin:

  • Maksu verkkopankin kautta. Olemme solminut sopimukset Suomen suurimpien pankkien kanssa (Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki), jotta voisit maksaa tilauksesi mukavasti. Valitse "Pankkiliitäntä", jos haluat maksaa pankkiyhteyden kautta. Alhaalla näet valikoiman linkkejä eri pankkeihin. Valitse kotipankin linkki ja sinut ohjataan maksamaan. Jos maksu onnistuu, pankki näyttää viestin "Palaa kauppiaalle". Kun napsautat tätä linkkiä, onnistuneen maksun tiedot saapuvat verkkokauppaan. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tilauksen onnistuneesta toimittamisesta. Maksu pankkiliitoksella antaa meille mahdollisuuden käsitellä tilauksesi mahdollisimman nopeasti.

  • Maksu luottokortilla. Maksun suorittamiseksi sinun on täytettävä kaikki kentät ja muista tarkistaa kaikki tiedot virheiden välttämiseksi. 1. Varmista, että olet antanut oikean luottokortin numeron, jonka löydät luottokortin etupuolelta. 2. Lisää kortin voimassaoloaika. Se on muodossa (kuukausi) / (vuosi). 3. Lisää turvakoodi (CVV, CVC), jonka löydät luottokortin takapuolelta. Se on yleensä kolminumeroinen luku. 4. Varmista, että laitat oikean etu- ja sukunimen, muuten maksusi ei mene läpi, koska lomakkeen ja luottokortin nimen on vastattava. 5. Napsauta painiketta "Valtuutus". Rahamäärä on varattu luottokortilla maksun suorittamisen jälkeen. Jos maksu onnistuu, pankki näyttää viestin "Palaa kauppiaalle". Kun napsautat tätä linkkiä, onnistuneen maksun tiedot saapuvat verkkokauppaan. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tilauksen onnistuneesta toimittamisesta.

  • Maksu laskun perusteella. Valitse maksutapa "Maksa laskulla" ja lasku lähetetään sähköpostiosoitteeseesi. Aloitamme tilauksesi käsittelyn heti kun tilauksesi on maksettu. Jos lasku ei ole maksettu 10 työpäivän kuluessa, valitettavasti meidän on peruutettava tilaus, mutta odotamme sinua tulemaan takaisin!

Lisätään ostoskoriin…