Verkkokaupan www.h4y.fi henkilötietojen rekisterinpitäjä on Evelekt AS (rekisterikoodi 10197274) sijainti Linamäe 12, Tänassilma Tehnopark, Saku vald, 76406 Harjumaa, puh.+358 4036 52391 ja s-posti asiakaspalvelu@h4y.fi.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme

-        nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;

-        tuotteiden toimitusosoite;

-        tilinumero;

-        tavaroiden ja palvelujen hintoihin ja maksutapahtumiin liittyvät tiedot (ostohistoria);

-        asiakastuen tiedot.

 

Mihin tarkoituksiin henkilötietoja käytetään

Henkilötietoja käytetään asiakkaan tilausten hallintaan ja tuotteiden toimittamiseen.

Ostohistorian tietoja (ostotapahtuman päivämäärä, tuote, määrä, asiakkaan tiedot) käytetään ostettujen tuotteiden ja palveluiden kartoittamiseen ja asiakasmieltymysten analysointiin.

Tilinumeroa käytetään maksujen palauttamiseen asiakkaalle.

Henkilökohtaisia tietoja, kuten sähköposti, puhelinnumero ja asiakkaan nimi, käsitellään tuotteiden ja palveluiden toimitukseen liittyviä kysymyksiä ratkaistaessa (asiakaspalvelu).

Verkkokaupan käyttäjän IP-osoitetta tai muita verkkotunnustietoja käsitellään verkkokaupan tarjoamien tietoyhteiskuntapalveluiden toteuttamiseen sekä sivuston käyttötilastojen kokoamiseen.

 

Oikeudellinen perusta

Henkilötietoja käsitellään, jotta asiakkaan kanssa tehty sopimus pystytään täyttämään.

Henkilötietoja käsitellään, jotta lailliset velvoitteet voidaan täyttää (esim. kirjanpito ja kuluttajariitojen ratkaiseminen).

 

Henkilötietojen välittäminen

Henkilötietoja välitetään verkkokaupan asiakaspalvelulle ostojen ja ostohistorian hallinnointiin sekä asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen.

Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite välitetään asiakkaan valitsemalle kuljetuspalveluiden tarjoajalle. Jos tuotteet toimitetaan lähettipalvelua käyttämällä, yhteystietojen lisäksi välitetään myös asiakkaan osoite.

Jos verkkokaupan kirjanpito hankitaan ulkopuoliselta palveluntarjoajalta, henkilötietoja voidaan välittää myös tälle palveluntarjoajalle kirjanpidon koostamiseen.

Henkilötietoja voidaan välittää myös IT-palveluiden tarjoajille, jos se on verkkokaupan toimivuuden tai tietojen säilyttämisen kannalta tarpeellista.

Maksuprosessiin tarvittavat henkilötiedot toimitetaan Maksekeskus AS: lle

 

Turvallisuus ja pääsy tietoihin

Henkilötietoja säilytetään Zone Media OÜ ja/ tai omilla palvelimilla, jotka sijaitsevat Euroopan Unionin jäsenmaiden tai Euroopan talousalueeseen kuuluvien valtioiden alueella. Tietoja voidaan välittää sellaisiin valtioihin, joiden henkilösuojaa Euroopan Komissio pitää riittävänä sekä niihin yhdysvaltalaisyrityksiin, jotka toimivat Privacy Shield -järjestelyn puitteissa.

Henkilötietoihin pääsevät käsiksi myös työntekijät, joiden on voitava tutustua henkilötietoihin ratkaistakseen verkkokaupan käyttöön liittyviä teknisiä kysymyksiä sekä tarjotakseen asiakastuen palveluita.

Verkkokauppa käyttää asianmukaisia fyysisiä, organisatorisia sekä tietoteknisiä turvatoimia, joilla se turvaa henkilötiedot tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta, häviämiseltä, muuttamiselta sekä niiden luvattomalta käytöltä ja julkistamiselta.

Henkilötietojen välittäminen verkkokaupan valtuuttamille käsittelijöille (esim. kuljetuspalveluiden tarjoaja sekä tietojen säilyttäjä) tapahtuu verkkokaupan ja valtuutettujen käsittelijöiden välisten sopimusten mukaisesti. Valtuutetut käsittelijät ovat sitoutuneet noudattamaan asianmukaisia suojatoimenpiteitä henkilötietoja käsitellessään.

 

Henkilötietojen tarkastelu ja niiden muuttaminen

Henkilötietoja voi tarkastella ja muuttaa verkkokaupan käyttäjäprofiilissa. Jos ostokset on tehty ilman käyttäjätiliä, henkilötietoja pääsee tarkastelemaan olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

 

Suostumuksen peruuttaminen

Jos henkilötietojen käsittelyyn on asiakkaan suostumus, asiakkaalla on myös oikeus peruuttaa suostumus ilmoittamalla siitä sähköpostitse asiakaspalveluumme.

 

Säilyttäminen

Kun verkkokaupan asiakastili suljetaan, myös henkilötiedot poistetaan, paitsi siinä tapauksessa, että tietoja tarvitaan kirjanpitotarkoituksiin tai kuluttajariitatilanteen ratkaisemiseen.

Jos verkkokaupasta on ostettu tuotteita ilman asiakastiliä, ostohistoriaa säilytetään kolme vuotta.

Maksuihin ja kuluttajariitoihin liittyvien kiistojen tapauksessa henkilötietoja säilytetään kunnes vaatimukset on täytetty tai vanhentumisaika umpeutuu (kolme vuotta).

Kirjanpitoa varten tarvittavia henkilötietoja säilytetään seitsemän vuotta.

 

Poistaminen

Jos omat henkilötietonsa haluaa poistettavan, tulee olla sähköpostitse yhteydessä asiakaspalveluumme. Poistamishakemuksiin vastataan kuukauden kuluessa, jolloin tietojen poistamisaika tarkennetaan.

 

Tietojen siirtäminen

Sähköpostitse tehtyihin henkilötietojen siirtopyyntöihin vastataan viimeistään kuukauden kuluessa. Asiakaspalvelu varmistaa henkilöllisyyden ja ilmoittaa siirrettävistä henkilötiedoista.

 

Suoramarkkinointi

Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa käytetään suoramarkkinointi-ilmoitusten lähettämiseen, jos asiakas on antanut siihen luvan. Jos asiakas ei halua saada suoramarkkinointi-ilmoituksia, tulee tilaus peruuttaa valitsemalla sähköpostin yläreunan vastaava maininta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Kiistojen ratkaiseminen

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät kiistat ratkaistaan asiakaspalvelumme välityksellä (asiakaspalvelu@h4y.fi).

Lisätään ostoskoriin…